In korte tijd een volledige en betrouwbare asbestinventarisatie. Vervolgens snel een heldere rapportage van de asbestinventarisatie zodat u weer verder kunt met uw vergunningsprocedure, planning of project.

Om snel tot dit betrouwbare resultaat te komen hanteren we een geijkt driestappenplan:

Deskresearch. De te verzamelen bouwtekeningen, bestekken en eventueel overige documenten geven snel inzicht in de staat van het gebouw of object. Zo wordt aan de hand van deze gegevens vooraf onderzocht waar locaties van asbesthoudende producten verwerkt (kunnen) zijn.

Gedegen en efficiënt veldwerk. Door gedegen deskresearch hoeft het onderzoek ter plaatse niet langer te duren dan noodzakelijk is. Echter zullen voor een asbestinventarisatie (type A) alle bouwkundige eenheden volledig onderzocht moeten worden. Hiervoor is dus de toegankelijkheid tot de (diverse asbestverdachte) locaties een vereiste.

Snelle heldere rapportage. Na dit veldwerk en de uitslag van de monsteranalyse ontvangt u binnen twee dagen per email en desgewenst later per post de formele asbestinventarisatie rapportage. Deze heldere rapportage voldoet uiteraard aan alle richtlijnen die de certificaatinstelling aan een asbestinventarisatie stelt.

Heeft u nog vragen? Bel ons nu op 0485 371 747

We nemen dan vandaag nog contact met u op.

Neem contact op!
Arno Smits asbest specialist

Pijlkruidweg 14,  5758 CC Neerkant, Nederland

ma t/m vrij 8:30- 17:00 uur

Telefoonnummer:
485 371 747

© 2019 Tritium Advies | Privacy verklaring | Disclaimer